Emerald Kesim Pırlanta

Emerald Kesim Pırlanta

Emerald pırlanta, modern görünümüyle son zamanlarda standart kesimlerden uzak durmak isteyenlerin tercihi olmaya başladı.

 

2000’li yılların başlarında dünyada birçok ünlü isim tarafından tercih edilse de ülkemizdeki emerald kesim pırlantaya ilgi son 5 yıldır artış göstermiştir.

Emerald kesim pırlanta yapısı gereği görmeye alışkın olduğumuz yuvarlak kesim pırlantadan tamamen farklı olarak işlenmektedir. Yuvarlak pırlanta kırık ayna şeklinde fasetlerine ayrılırken, Emerald kesim pırlantada basamaklı bir şekilde kesimi ile gözümüze çarpıyor. Oranlarının kusursuz şekilde olması gereken emerald kesim pırlantada kesim ya da berraklıktaki farklar net bir şekilde çıplak gözle ayırt edilebildiği için, emerald kesim pırlanta için bütçe ayırırken ağırlığı rengine değil berraklık ve kesimine vermeliyiz.

 

Emerald kesim pırlantaya Montür seçerken kenarlarına yine emerald kesim pırlanta ekleyebilir, sade bir form tercih edenler için ‘sıvama’ olarak adlandırdığımız, etrafını tırnaksız bir şekilde altın ile çerçeveleyebilir, daha ışıltılı bir şekilde ortaya çıkmasını isterseniz de etrafını mini yuvarlak pırlantalar ile süsleyebiliriz.

 

DVS ekibi olarak tasarladığımız emerald kesim pırlantaları aşağıda listeledik.

 

Emerald Kesim Pırlanta Modellerimiz İçin Tıklayın

 

Etiketler: emerald, pırlanta
Mart 28, 2022
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR